Сегодня:
Последние записи
У тимчасово окупованому Маріуполі станом на ранок 10 січня знеструмлено 11 трансформаторних підстанцій у Лівобережному районі.Про це під час ранкової наради заявив гауляйтер Олег Моргун.За його сло...
Російські терористи подовжують обстрілювати громади Миколаївської області.Як повідомляє прес-служба Миколаївської ОВА,  учора, 9 січня, о 15:19 ворожі артилерійські обстріли фіксувалися по нас...
У Кам’янці-Подільському оштрафували чоловіка, син якого зривав уроки в школі. Батька школяра вже не вперше судять за подібне порушення, однак, лише цього разу суд призначив йому штраф за неналежне ...
Російські військові в останні два тижні дещо змінили особливості застосування зброї для атак по Сумщині. Для обстрілів прикордоння вони почали частіше використовувати «шахеди», також здійснюють і к...
Баннер

Що на вас чекає в останній тиждень 2023 року: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

2023-12-27 19:55:55
Источник: https://www.0462.ua/

Що на вас чекає в останній тиждень 2023 року: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Останній тиждень року – це час, коли можна складати плани на майбутнє та підбивати підсумки.

А от що підготували зірки для всіх Знаків зодіаку з 25 по 31 грудня розповість наш гороскоп.

Гороскоп на тиждень з 25-31 грудня: ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Можливо, що проблеми, якi дошкуляють Овнам з усiх бокiв, з успiхом вирiшаться. Можливе непримиренне протистояння з чужими по духу та свiтогляду людьми. Ймовiрно, що депресiя, помилки в роботi, заздрiсть недоброзичливцiв, несподiванi перешкоди заважатимуть плiднiй дiяльностi Овнiв. Фiнансове становище багатьох з них дещо покращає. Може виникнути необхiднiсть в допомозi друзiв, родичiв або впливових людей.

Сприятливi днi: 26; несприятливi: 31.

Гороскоп на тиждень з 25-31 грудня: ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 21 травня)

Цей тиждень може принести не дуже багато удачi тим, хто звик у всьому покладатися на партнера. В рiвнiй мiрi це стосується як бiзнесменiв-Тiльцiв, так i людей сiмейних. Зiрки попереджають жiнок про можливе швидке завершення романтичного захоплення. Тиждень несе негативнi тенденцiї i пройде достатньо напружено. Ймовiрна невитримана поведiнка Тiльцiв. Емоцiї можуть переважати над розумом, що може призвести до конфлiктiв i погiршення самопочуття. Виниклi проблеми примусять шукати баланс мiж особистим i суспiльним.

Сприятливi днi: 27; несприятливi: 30.

Гороскоп на тиждень з 25-31 грудня: БЛИЗНЮКИ (22 травня – 21 червня)

Велика вiрогiднiсть невдачi, глибокого розчарування в життi. Ймовiрно, що Близнюки переоцiнили свої сили i можливостi, якi виявилися далеко не безмiрними. Подiї цього тижня продовжать негативнi тенденцiї попереднього. Життєвий потенцiал Близнюкiв продовжує знижуватися. Ймовiрне загальне незадоволення i бажання вiдмовитися вiд обридлих буднiв.

Сприятливi днi: 25; несприятливi: 29.

Гороскоп на тиждень з 25-31 грудня: РАК (22 червня – 22 липня)

Цього тижня Раки можуть пiдвищити свою особисту популярнiсть i знайти любов. Вiрогiднi випадковi знайомства, якi залишать помiтний слiд в життi багатьох представникiв цього знаку. Успiх подiй i працi цього тижня залежатиме тiльки вiд самих Ракiв. Багатьом може здатися, що розчарування позаду. Ймовiрне вiдчуття нових сил. У особистому життi повинно бути все гаразд.

Сприятливi днi: 27; несприятливi: 30.

Гороскоп на тиждень з 25-31 грудня: ЛЕВ (23 липня – 22 серпня)

Не виключений несприятливий збiг обставин, який примусить вас неабияк потрудитися i навiть зайнятися абсолютно незнайомою або маловивченою справою. Остерiгайтеся зради не тiльки у вашому бiзнесi, але й в особистому життi. Сприятливий тиждень для Левiв, що займаються навчанням або творчiстю. Ви можете одержати хорошу звiстку, яка просуне вас на шляху до намiченої мети. Не варто квапити подiї або йти на ризик. Повiльний, але неухильний рух до мети принесе успiх i упевненiсть в собi.

Сприятливi днi: 25; несприятливi: 28.

Гороскоп на тиждень з 25-31 грудня: ДІВА (23 серпня – 23 вересня)

Сприятливий тиждень, пов`язаний iз засвоєнням космiчної енергiї, отриманням любовi, прощенням. Бiльшiсть Дiв вiдрiзнятимуть психiчна врiвноваженiсть, умiння слiдувати традицiям. Емоцiйнi переживання або монотоннiсть життя, що здається, можуть примусити Дiв-чоловiкiв шукати новi знайомства або враження. Дiви, як нiколи, будуть схильнi до впливу ззовнi. В результатi в шлюбi Дiв чекає то холод, то жар вiдносин, вони вiдчують вибух вiдчуттiв, конфлiкти, вiдчуження.

Сприятливi днi: 30; несприятливi: 31.

Гороскоп на тиждень з 25-31 грудня: ТЕРЕЗИ (24 вересня – 23 жовтня)

Тиждень припускає перевiрку на мiцнiсть. Можливi погiршення самопочуття, вiрогiднi великi витрати. Протипоказанi гнiв, прокляття, якi повернуться до вас з подвоєною силою. Життєвий потенцiал має тенденцiю до зниження. Не виключено, що на вашiй активностi позначиться погане самопочуття. Можливi спокуси плотi або зустрiч, яка принесе багато неприємностей.

Сприятливi днi: 27, 29; несприятливi: 31.

Гороскоп на тиждень з25-31 грудня: СКОРПІОН (24 жовтня – 21 листопада)

Цей тиждень пов`язаний з багатьма дрiбними неприємностями. Не дивлячись на активнiсть багатьох Скорпiонiв, помiтних результатiв чекати не доводиться. Цей тиждень перевiрить Скорпiонiв на мiцнiсть. Iснує небезпека наклепу i недоброзичливостi. Скорпiони можуть пiддатися бажанню спробувати наслiдувати екстравагантним людям, повторити їхнi навiженi вчинки. Вiрогiднi невиправданi витрати, марнотратство.

Сприятливi днi: 30; несприятливi: 27.

Гороскоп на тиждень з 25-31 грудня: СТРІЛЕЦЬ (22 листопада – 21 грудня)

Ймовiрно, Стрiльцям вдасться зломити негативнi тенденцiї попереднього тижня i обернути ситуацiю собi на користь. Сприятливi звернення до начальства або в державнi органiзацiї. Тиждень припускає мiнливiсть настрою, iлюзiї. Вiрогiднi помилки в оцiнцi всього того, що вiдбувається. Стрiльцi будуть схильнi протиставляти сiмейнi обов`язки службовим i професiйним. Небажанi звернення до офiцiйних установ.

Сприятливi днi: 26, 31; несприятливi: 25.

Гороскоп на тиждень з 25-31 грудня: КОЗЕРІГ (22 грудня – 20 січня)

Тиждень припускає вiдновлення енергiї, отримання нових знань, отримання внутрiшньої волi. Хороший тиждень для гармонiйних подружнiх вiдносин, веселостi, розкутостi. Козероги зможуть закiнчити деякi з найбiльш невiдкладних справ вчасно. Тиждень припускає самотнiсть, спокiйне споглядання. Ймовiрно, Козероги вiдчуватимуть спокiй i заспокоєння. Цей тиждень може подарувати їм упевненiсть в благополучному майбутньому, насолоду сiмейним щастям.

Сприятливi днi: 25, 29; несприятливi: 26.

Гороскоп на тиждень з 25-31 грудня: ВОДОЛІЙ (21 січня – 18 лютого)

Суперечливий тиждень. У першiй половинi тижня вiрогiдна вигiдна покупка або придбання нерухомостi. У другiй половинi тижня Водолiям-чоловiкам доведеться ухвалювати кардинальнi рiшення в особистому життi, оскiльки претензiї їхнiх обраниць можуть мати пiд собою вагомi пiдстави. З`ясування вiдносин зiпсує хорошi враження вiд вдалих покупок, приведе до нервозностi, занепаду сил. Невирiшенi проблеми можуть обтяжити iснуюче становище. Коливання настрою Водолiїв перешкоджатиме їхнiй творчiй дiяльностi. Виникне бажання все кинути i поїхати.

Сприятливi днi: 31; несприятливi: 27.

Гороскоп на тиждень з 25-31 грудня: РИБИ (19 лютого – 20 березня)

Велику частину цього тижня Рибам доведеться присвятити органiзацiйнiй роботi: налагодженню зв`язкiв, пiдготовцi матерiальної бази. Багатьом вдасться зробити це швидко i легко, що серйозно вплине на перебiг їхнiх справ i стан здоров`я. Тиждень припускає активiзацiю негативних процесiв в суспiльствi. Особливо уважними повиннi бути державнi службовцi, яким слiд врахувати всi змiни, перш нiж братися за роботу.

Сприятливi днi: 29; несприятливi: 26.


Хочете швидше дізнаватися про найцікавіші і найважливіші новини?
Приєднуйтесь до наших каналів:
- в TELEGRAM
- у VIBER
- в 
INSTAGRAM
Тут тільки найактульніші відео, новини та історії Чернігова!


Суспільство
З початку повномасштабного вторгення росії пошкоджено або знищено 872 об’єкти культурної спадщини. З них пам’яток національного значення – 120, місцевого значення – 682, щойно виявлених – 70.Про це...
Суспільство
В Україні запустили національну програму з популяризації англійської Future Perfect. Реалізують її декілька міністерств – освіти, цифрової трансформації, культури та інформаційної політики. Спільно...
Суспільство
Від 9 січня 2024 року, і до 9 березня 2024 року проходить повторне громадське обговорення щодо перейменування вулиць та площ в Ужгороді.Про це інформує управління містобудування та архітектури Ужго...
Кримінал
За апеляційною скаргою Сумської обласної прокуратури рішенням Сумського апеляційного суду 8 січня 2024 року скасовано вирок суду першої інстанції, 36-річного чоловіка визнано винним в умисному вбив...