Сегодня:
Последние записи
У тимчасово окупованому Маріуполі станом на ранок 10 січня знеструмлено 11 трансформаторних підстанцій у Лівобережному районі.Про це під час ранкової наради заявив гауляйтер Олег Моргун.За його сло...
Російські терористи подовжують обстрілювати громади Миколаївської області.Як повідомляє прес-служба Миколаївської ОВА,  учора, 9 січня, о 15:19 ворожі артилерійські обстріли фіксувалися по нас...
У Кам’янці-Подільському оштрафували чоловіка, син якого зривав уроки в школі. Батька школяра вже не вперше судять за подібне порушення, однак, лише цього разу суд призначив йому штраф за неналежне ...
Російські військові в останні два тижні дещо змінили особливості застосування зброї для атак по Сумщині. Для обстрілів прикордоння вони почали частіше використовувати «шахеди», також здійснюють і к...
Баннер

ТОП баз відпочинку біля Львова з басейнами: умови та ціни у 2021 році

2021-07-25 17:44:49
Источник: https://www.032.ua/

ТОП баз відпочинку біля Львова з басейнами: умови та ціни у 2021 році

Басейни біля Львова: де поплавати та скільки це коштуватиме такий відпочинок.

Нема можливості поїхати за кордон? Не проблема, гарну засмагу та хороші враження можна знайти і на Львівщині. Спеціально для наших читачів журналістка 032.ua розповіла про відпочинкові комплекси на Львівщині з басейном та актуальні ціни у 2021 році.

Rafael Pool&Lounge

Розташування: Львівська область, село Зубра, вулиця Шевченка, 1а.

Недалеко від Львова розташований готельно-ресторанний комплекс "Рафаель". Там можна чудово відпочити на природі, скуштувати фірмові страви у ресторані, провести ніч у готелі та гарно позасмагати біля басейну. Територія відпочинкового комплексу велика та озеленена. Готельно-ресторанний комплекс та басейн розташовані поруч.

Басейн у Rafael Pool&Lounge біля Львова, Фото - Rafael Pool&Lounge Басейн у Rafael Pool&Lounge біля Львова, Фото - Rafael Pool&Lounge Басейн у Rafael Pool&Lounge біля Львова, Фото - Rafael Pool&Lounge Басейн у Rafael Pool&Lounge біля Львова, Фото - Rafael Pool&Lounge

Rafael Pool&Lounge працює щодня з 10:00 до 20:00. Також можна поплавати у басейні із самого ранку з 7:30 до 9:30. На території комплексу є декілька басейнів, серед яких є зона для дітей та джакузі. Після купання можна відвідати ресторан, що розташований навпроти Rafael Pool&Lounge. У меню переважають м’ясні страви європейської кухні. Середній чек на одну людину (салат + кава) - 200 - 250 грн.

Ціни у Rafael Pool&Lounge станом на 2021 рік

Вхідний квиток у басейні у будні дні коштує 400 грн за 1 особу. На вихідні та святкові дні ціна на відпочинок біля басейну зростає до 500 грн. У вартість квитка входить користування басейнами та джакузі, лежаки та рушник.

Для дітей до 115 см вхід на територію безкоштовний, однак лежака для них не передбачено. Діти до 10 років платять за вхід половину вартості квитка (лежак також не передбачений). До того ж вхід на ранкове купання коштує 100 гривень.

Можна к Rafael Pool&Lounge орендувати шатро для 3 осіб. Оренда його на день коштуватиме 1500 грн, а за кожну додаткову людину доведеться доплатити 300 грн.

Semilion Club

Розташування: село Веслобоки, Львівська область.

За 15 кілометрів від Львова розташований гостинний комплекс Semilion Club. На його території є готель, ресторан, басейн, фінська сауна та спа-чан. Біля басейну є стильні альтанки, де можна поїсти та заховатися від сонця. Встановлені поблизу басейну і лежаки.

Басейн у Semilion Club на Львівщині, Фото - Semilion Club Басейн у Semilion Club на Львівщині, Фото - Semilion Club Басейн у Semilion Club на Львівщині, Фото - Semilion Club Басейн у Semilion Club на Львівщині, Фото - Semilion Club

Є можливість у Semilion Club влаштувати закриту вечірку. Для цього потрібно орендувати весь басейн та замовити стіл у ресторані. У готелі, що розташований на території комплексу є всього 3 двомісних номери. У ресторані можна замовити різні страви: бургер, піцу, салат, картоплю та інші напої. Середній чек - від 200 до 250 грн.

Ціни у Semilion Club станом на 2021 рік

Вхід на територію комплексу у будні дні коштує 250 грн за особу. Для дітей до 7 років вхідний квиток безкоштовний. Для дітей від 7 років вартість квитка у будні дні становить 200 грн. На вихідні та святкові дні вхід на територію гостинного комплексу для дорослих коштує 300 грн, а для дітей - 250 грн. У цю вартість входить шезлонг та парасолька. До слова, з собою на територію брати нічого не можна крім 1 літра води. Для дітей можна взяти фрукти та дитяче харчування.

Оренда альтанок коштує від 500 до 1500 грн. Дві з них розраховані на компанію до 6 осіб, а ще дві на компанію до 15 осіб. Номер у готелі коштує 1300 грн. Мінімальне замовлення чан (на 8 осіб) у на 2 години. 1 година там коштує 600 грн. Година перебування у сауні (на 12 осіб) коштує 500 грн. Її також можна забронювати від 2 годин.

Eney Boutique Hotel

Розташування: вулиця Пекарська, 89, Львів.

Розповімо вам про відпочинок на території комплексу, що розташований у Львові. Для гостей там пропонують поплавати у басейні, спробувати смачні страви у ресторані, “релакснути” у сауні та відпочити за кавою на терасі. На території є і готель. Номери сучасні та комфортні.

Басейн у Eney Boutique Hotel, Фото - Eney Boutique Hotel Басейн у Eney Boutique Hotel, Фото - Eney Boutique Hotel Басейн у Eney Boutique Hotel, Фото - Eney Boutique Hotel

Територія готелю досить велика та закрита. Для малечі там є дитячий майданчик, а для дорослих можливість насолодитися природою біля басейну.

Ціни у Eney Boutique Hotel станом на 2021 рік

Басейн працює щодня з 11:00 до 20:00. Година перебування там для дорослих та дітей коштує 100 грн. Ціни на вихідні та святкові дні не змінюються. У вартість входить рушник та місце на лежаку (за його наявності).

Після купання можна пообідати у ресторані. Середній чек на 1 людину - 500 грн. У меню переважають традиційні страви європейської кухні. Забронювати можна і номер у готелі. Ціни на двомісні апартаменти стартують від 2200 гривень. За дві години відпочинку у сауні гості готелю повинні заплатити 600 грн.

“Галицька корона”

Розташування: Львів, кінець вул. Зеленої, Кільцева дорога.

На окраїні Львова розташований ще один відпочинковий комплекс - “Галицька корона”. Для відпочинку там є еко-басейн, альтанки, чан, сауна, кафе та ресторан. Для дітей там зробили окрему аква-зону та ігровий майданчик з гірками та лазанками.

Басейн на базі відпочинку "Галицька корона", Фото - “Галицька корона” Басейн на базі відпочинку "Галицька корона", Фото - “Галицька корона” Басейн на базі відпочинку "Галицька корона", Фото - “Галицька корона” Басейн на базі відпочинку "Галицька корона", Фото - “Галицька корона”

На вихідні для малечу розвеселяють аніматори, а дорослих - цікаві вечірки. Іноді там влаштовують музичні концерти, пінні вечірки та танці.

Ціни у “Галицькій короні” станом на 2021 рік

Басейн

У будні дні за вхідний квиток до басейну дорослому доведеться заплатити 200 грн. З понеділка по п’ятницю для дітей до 15 років вхід коштує 50 грн, а для малечі до 115 см - безкоштовний. Є і пільговий вхід для студентів та учасників АТО і ООС. Вхідний квиток для них у будні дні коштуватиме 100 грн.

На вихідні ціни на басейн змінюються. За 1 дорослого доведеться заплатити 350 грн. Вхід для дітей до 15 років коштує 150 грн, а до 115 см - безкоштовний. Пільгові квитки у суботу та неділю коштують 200 грн. Є можливість придбати сімейний квиток за 750 грн. Ця ціна за 2 дорослих та трьох дітей до 15 років.

Альтанки, сауна та чан

Оренда альтанок на території “Галицької корони” безкоштовна. Однак не все так просто. Якщо ви вирішили її забронювати, то у ресторані потрібно зробити замовлення на 550 грн з кожної людини. І це не дивно, адже на територію комплексу не можна брати нічого, крім води.

Година у чані, який розрахований на 6 людей, коштує 800 грн. Мінімальне замовлення чану на 2 години. Таке правило діє і на бронювання сауни. Година там коштує 500 грн.

Туристичний комплекс “Захар Беркут”

Розташування: Львівська обл., Сколівський р-н, с. Волосянка, вул. Б. Хмельницького, 1.

Зимою туристичний комплекс функціонує, як гірськолижний курорт, а влітку перетворюється на базу відпочинку з басейном. Тут можна чудово провести час у самому серці Карпат. Відпочинковий комплекс включає готель, фольк-ресторан, кафе, два витяги, мультиліфт та басейн.

Басейн у туристичному комплексі "Захар Беркут", Фото - "Захар Беркут" Басейн у туристичному комплексі "Захар Беркут", Фото - "Захар Беркут" Басейн у туристичному комплексі "Захар Беркут", Фото - "Захар Беркут" Басейн у туристичному комплексі "Захар Беркут", Фото - "Захар Беркут"

У готелі є 24 комфортабельних номери, басейн, ігрова кімната та майданчик для дітей. Влітку біля басейну встановлені альтанки та лежаки. На території туристичної бази можна провести і активно час. Є спеціальні місця для заняття спортом. Природою Карпат можна помилуватися під час прогулянки на крісельному витязі, який функціонує і літом.

Поруч з басейном є спеціальна аква-зона для дітей. Поблизу обладнані душові, роздягальні, санвузли та шафки для зберігання речей Гостей. Також на території басейну є бар та відкрита тераса

Ціни у туристичному комплексі “Захар Беркут” станом на 2021 рік

Ціни у готелі “Захар Беркут”

Вартість номерів у готелі залежить від сезону та дня бронювання. Ціни на 2-місний номер “економ” стартують від 1350 грн. Вартість номеру “стандарт” стартує від 1500 грн. Напівлюкс можна орендувати від 2150 грн. Натомість ціна за номер “люкс” стартує від 2350 грн. Додаткові місця для дітей можна орендувати за 250 грн. До слова, для дітей до 5 років проживання у готелі безкоштовне.

Ціни на купання у басейні

Для гостей готелю відвідування басейну безкоштовне. Однак, якщо ви вирішили відпочити у Славському біля басейну, то за вхід та купання доведеться заплатити.

  • Денний вхід для дорослих - 400 грн;
  • Денний вхід для дітей від 5 до 12 років - 250 грн;
  • Вхід для дорослих з 15:00 - 300 грн;
  • Вхід для дітей від 5 до 12 років з 15:00 - 200 грн;
  • Вхід для дорослих з 18:00 - 200 грн;
  • Вхід для дітей від 5 до 12 років з 18:00 - 150 грн;
  • Діти до 5 років у супроводі батьків - безкоштовно.

Читайте також: Де орендувати альтанку біля Львова: умови та ціни


Суспільство
З початку повномасштабного вторгення росії пошкоджено або знищено 872 об’єкти культурної спадщини. З них пам’яток національного значення – 120, місцевого значення – 682, щойно виявлених – 70.Про це...
Суспільство
В Україні запустили національну програму з популяризації англійської Future Perfect. Реалізують її декілька міністерств – освіти, цифрової трансформації, культури та інформаційної політики. Спільно...
Суспільство
Від 9 січня 2024 року, і до 9 березня 2024 року проходить повторне громадське обговорення щодо перейменування вулиць та площ в Ужгороді.Про це інформує управління містобудування та архітектури Ужго...
Кримінал
За апеляційною скаргою Сумської обласної прокуратури рішенням Сумського апеляційного суду 8 січня 2024 року скасовано вирок суду першої інстанції, 36-річного чоловіка визнано винним в умисному вбив...